martes, 27 de enero de 2009

joan vilaltella gran

Qui és Joan Vilaltella gran?

Pot ser que sigui una incògnita, ja que no tinc el seu certificat literal de naixement, però alguna relació amb aquests certificats deu tenir.
Recordem que és nat a Riudoms, Tarragona i que va néixer el 22-10-1937, per tant amb el naixement de Antoni Gaudi ,hi té que veure.
També que per l'any 1979, visqué a Barcelona el carrer Capitan Arenas, nº 13-15. hi va ser aquest domicili que desprès, d'una relació diguem-ne terapeútica,d'uns anys, vaig deixar caure a la seva porta un pot de pintura negre "Titanlux"i que amb una pedra li vaig trencar -un altra dia-el timbre de l'escala. Tot i aixó també vaig restablir la activitat "terapéutica " en un altre domicili de Barcelona, al carrer Copérnico.
No será doncs el cas de estar a favor o en contra d'aquests fets, sino de manifestar-los, i fer-ne una explicació al respecte de las dades que puguin sortir per part d'algú.
Nomès dir que hi ha un altre explicació meva a un altre blog meu, Davidblog, en que hi ha la relació amb un altre personatge interessant, Juan Francisco de regis giralt i armengol.
l'adreça del blog
http://wwwsairbdivad.blogspot.com/

No hay comentarios: