martes, 28 de junio de 2011

Juan Francisco de regis Giral armengol-test d'ADN-0101


































Imatges de documents relatives a la persona de Juan Frº de regis giral armengol, que es l'autor d'intent d'homicidi, en accident d'automòbil sobre la persona de Gabriel Brias Buendia, jo mateix., el 29-07-1981. Juan Frº de regis giral armengol, fill natural de Figueres suposadament fill de Salvador Dali Domenech i de Juana Giral armengol, es nat el mateix dia mes i any que jo, el 28-05-1953, i va estavellar el seu vehicle un Ford supersport de 1300cc, a la velocitat de 140 km/hora, en una maniobra imprudent i homicida a un terraplè de la carretera de Figueres a Vilabertran, sobre las 11 hores del dia29-07-1981, essent testimoni de l'accident D. Juana Tirado valderrama, i que va suposa greus ferides i un traumatisme cranial sever a la persona del ocupant del vehicle, Gabriel Brias Buendia, sense que es sàpigues que Juan Frº de Regis Giral armengol fou fill natural i sense haver-hi al menys públicament el corresponent test d'ADN de paternitat.
Els dos érem treballadors del Casino Castell de Perelada, i les conseqüències de l'accident va suposar el meu comiat de l'Empresa, quedant, fins molt després amb una minsa pensió d'invalidesa.
Els documents relatius al matrimoni de Salvador dalí domenech no constant en el meu poder, però Regis giral armengol, consta batejat el 14-06-1953, i el seu DNI es el 40423765.

Atenció per fer la imatge del document a mida més gran. clickeu sobre la imatge.

No hay comentarios: