domingo, 6 de junio de 2010

gustav theodor fechner fischer-02

Traducció automàtica de l'alemany al català de l'obra de gustav theodor fechner fischer
panegíric del corrent médica:

Panegíric del corrent mèdica
Gustav Fechner Theodor,
Introducció
En el moment de redactar el present document va anar a Chen en la pràctica mèdica sovint de nou als metges d'edat i una manera de curació com un hipocràtic diuen simplement com per referir-se a allò racional, sense que ella tant, sempre va ser. Calomelanos, Per exemple el cianur d'hidrogen se segueix jugant un paper diferent que ara.
Medicina es troba ara en una posició des de la qual amb orgull a tots els de l'era anterior, i totes les altres ciències pot mirar cap avall. Només un petit pas i deixa d'atendre els seus Finalització de no més de la història d'aquesta conclusió. El ja, provisionalment, per expulsar els efectes dels següents espècimens.
En primer lloc de la peça.
Hipòcrates va ser un gran moment per a la seva i savi doctor, però quan va tornar ara al món de dalt i ara creu que fortspielen seu vell paper que encara volen ell està molt equivocat. En tots els seus exàmens, que, en la nostra Universitats fallar. Atès que seria una tesi de la seva desenvolupar els seus propis aforismes donar i després acusen a ell, s'entén no grec, i no sabia res del mètode hipocràtic. Per descomptat, ell va venir amb la seva Muttergriechisch ara en els nostres artificial el llenguatge de l'art metge no és molt, i el que el seu poc Oximel, les seves poblacions i el seu vessament de sang es refereix, que d'altra manera grans miracles, només puc creure que en el present Estat de la medicina a un nen barber donaria vergonya, tan poc Fons en el seu Schersack tenir. Sí que li va desitjar un voluminós matèria mèdica Mostra només el més necessari ara mètode hipocràtic per incloure, probablement seria Sospito que una selbige no tant a ell després de tant anomenat, hauria pel que fa a l'etimologia d'una de domar el cavall podia. És gairebé com aquí amb aquest món antic, el model en guix i una dels models ha pres nous models, per l'última meitat d'un peu més gruixuda que l'estàtua original es van cultivar, i potser en altres llocs, encara que el mateix nom, la va conduir podria veure molt diferents. Així, el llargarut medicina hipocràtica per la prossecució d'abocar obtingut el mateix i per una obesitat bastant impressionant.
Els temps canvien moltes coses. La medicina va ser una altra cosa un col.lector d'herba dolenta, les seves herbes i arrels en moment adequat perquè les muntanyes lunars següent i estava mirant a la cuina de la casa auskochte, els subministraments mèdics es troben en tot el menjador amb una barrera. Ara ha cuines, on fins i tot els nens són massa refinada cuina, utilitzar davantals, i els cinc continents han subministraments , Hineinmachen i el rebost, la matèria mèdicaÉs ara tan generosament proporcionat, que no sabien com tots és utilitzar estoc, i més d'un floridura per tant no utilitzats a els permet a ell si es cansen de l'altra, un cop més buscat.
En realitat, tots els amics de la humanitat ha alegrar, si el nostre matèria mèdica presa en consideració, i en ella la signe més segur és que la nostra medicina actual al cim on el seu progrés no s'ha aconseguit, però aviat arribarà. Els antics tenien sort si haguessin contra qualsevol malaltia és només un mitjà i per a molts que no tenia cap. Quant més feliços som! No només tenim els recursos infinitament més en contra de cada malaltia, però l'agent també cada individu cura malalties ara infinitament més, i quin és el triomf de la ciència, tenim ara en contra de les malalties incurables i els mitjans més poderosos, de manera que quan algú, per exemple, després d'una lectura de la matalàs. Medica sempre lliure, si prefereix una freda o el consum de la han volgut, ell, si ell és només una mica raonable, sens dubte tria aquest últim, està contra nosaltres, amb tantes i excel.lents Té crèdits equipada que fins i tot un ha de tenir la mitjà del pulmó perseguit per la gola, però l'altra meitat pels nostres recursos ha de ser el més frescos i saludables, que que pot reemplaçar la funció dels perduts amb. L'epilèpsia, la hidrofòbia i similars estan ara les coses divertides, perquè ells van descobrir gairebé No obstant això, cada dia amb nous recursos i, de fet, pel que jo em recordi almenys pot, fins ara res absolutament infalible.
Podríem fer, de fet, ara amb què el que tenim, ja que fins i tot una mirada superficial a la matalàs. mèdica ens ensenya és que temem cap tipus de malaltia poc més tenir, però per altra banda, és de nou encomiable, si en el passos ràpids, amb la que la nostra ciència és el pic de la perfecció entgegengeht no vol parar, i així veiem ara imparable l'apressament mèdica les posicions més enllà del qual, com a destinació dels seus Millora, cap progrés mai serà possible i tindrà lloc quan només han anat tan lluny que cada agent pot curar totes les malalties, o la malaltia són viceversa, es pot curar per qualsevol mitjà. Amb algunes malalties i els mitjans que ja estem fins ara, amb l'altra, és d'esperar que si els metges continuen amb el mateix zel que abans, la medicina per ampliar en extensió i intenció, aviat vindrà. És evident que D'aquesta manera el nostre treball en el tractament i matalàs. mèdica poc a poc cada vegada més grossos i més grossos i més rics associacions, i finalment una acceptar el punt d'haver sabut que ja no estan durchstudieren pot, i llavors haurà de prendre de diferents maneres a terme, ajudar-se a si mateixos, dels quals fins i tot en l'actualitat ja s'ha indicat algunes mentida. Com més està augmentant la mida d'una ciència, com més es divideix en parts separades, que després individuals Només dóna feina a persones, i si altres metges, La cirurgia i farmàcia operat per un subjecte i inseparable es van mantenir, però ara s'han dividit en una tríada, es pot S'espera que si el medicament que apareix per mi Objectius serà només una mica més a prop, cada metge a un sol agent és un estudi de doctorat i pot amb qui es va assabentar del contrari la seva, totes les malalties s'incrementarà ser col locat com Hèrcules, amb el mateix club a tots els monstres ha estat capaç, després d'això el metge, però el mercuri i l'opi metge de la Xina la nau ja no està permès l'accés.
A més, tot comença ara, la necessitat aquesta separació a sentir amb força, i tot i que encara no estan legalment autoritzat, és realment suficient de Metges del mercuri, i la Xina, els doctors metges i cianur d'hidrogen, un dels mitjans amb els seus tots són capaços de fer, i els altres només prenen tan a la lleugera, com sobre el músic que està en un instrument virtuós, i escoltat en les grans ocasions, només en això pot significar, també comprèn la manera de jugar dels altres instruments. Més tard però això ha de ser abolit, i cap metge que hauria de permetre, a incursionar d'una manera diferent perquè satisfà una, i no a qualsevol Molt millor en la simplicitat del tractament, que és tan necessari requisit de Metge, es pot aconseguir.
Això significa que fins al moment la major secta ha adquirit, és sens dubte el de calomelanos, i és el capítol cada un d'ells matalàs. mèdica com una repetició de tota la petita Patologia recomanem afegir a poc a poc amb totes les malalties barrejat i ha subigiert, excepte sobre l'escorbut. Bé, seria una vergonya per a la nostra època, quan els calomelanos, el no ha estat en general les malalties més heterogenis sota un mateix sostre, calomelanos, l'heroi al matèria medDe tots els mals i és capaç d'ofegar els monstres en el cos humà, si aquest amb aquesta malaltia no només és encara ha de ser capaç de fer front; i estic realment en aquest sentit, la millor esperança. Només dues o tres vegades de cor recomanat, i no ets res més que el calomel L'escorbut.
Què anem a dir del cianur, l' fet ja en la seva joventut a causa de malalties com devastar és que la naturalesa és aviat per a noves malalties per a nosaltres reflexionar necessitat de garantir que només la rep el cianur per fer alguna cosa, ja que de velles malalties s'han convertit en gairebé esgotat és. No puc evitar en aquest remei, la tornada del nen la medicina moderna per romandre una mica més per la seva excel lent establir les propietats de la llum molt brillant. Un podria pensar el cianur havia estat fa temps un mitjà encara més útil com ho és ara. Anteriorment, era que era el més distingit Les mitjanes en totes les malalties, el seu diagnòstic no és tan pura una vegada més podia venir, per tan sols perquè no sé molt bé el que va fer perquè el cianur d'hidrogen va ser, que s'ajusten amb precisió per què a les malalties per a les quals no se sabia el que podria encaixar millor, i va desencadenar la seva fúria en el principi, per tant, especialment en virtut d'aquest Les malalties epidèmiques veraç.
Però ara ens convertim en les virtuts i els vicis de la El cianur sé ara des de dins i des de fora, se'ls aviat esperen els fons que se sap que el cabell, com, on, i per què funcionen, i que per tant, donar una instrucció específica pot, quan i on ells han de expressar la seva eficàcia, podria aconseguir i per això, si el cianur a una cadena s'establiran, de les indicacions que ja no serà tan lliure entre totes les malalties serà capaç de córrer com abans. - Home no cal témer això. Just el tipus d'aplicació l'àcid cianhídric és a través de les seves cadenes d'indicacions per a la Els metges són una mica incòmode. Abans es podia el mateix s'aplica quan i on volguessin, sense més just preguntar per la causa, però ara anem a exigir sempre que abans que considerin acuradament les raons clarament ha de fer, per què creuen els mateixos índexs, però és la indexació que continuarà així en tots els casos. Per les seves indicacions són ja, en certa mesura de les principals malalties de la sensibilitat, La irritabilitat i la reproducció trobat, i com això és les tres Les persones, que constitueixen la trinitat de l'organisme, i , Com fins a la de Júpiter, Neptú i Plutó en el govern del món, així ho hagin dividit el domini de totes les malalties, serà veritat, el barat, i per descomptat pensar acuradament si tal o qual malaltia, un té dret a tolerar cianur, però, modificada per Un examen acurat sempre serà que ha de ser degut a una d'aquestes malalties de base i trobar: com l'àcid prússic de la màxima indicada. - A una discussió més concreta dels efectes comuns avui de cianur, això explica molt millor.
L'àcid cianhídric és un remei sobirà a la inflamació, però molt útil sobretot a la Darrere, i l'equipatge que procedeixin de la mateixa encara completament per la qual el camp. Això significa que la lluita contra el seu hidrogen La naturalesa de la inflamació en una d'oxigen i per tant fa imperant tota la inflamació en l'aigua i que fins i tot va fer un cop d'ull, la per desplaçar al tancament de l'arsenal de la medicina, i jo crec que hauria de complir, si no una revolta per havia adquirit pels cirurgians, per a més podria ser probablement els espanyols la seva espasa, l'estudiant, el estoc i la mahometana barba Prendre abans que el cirurgià que les seves joies i la seva vestimenta. Però pel fet que és en temps més recents molt intel ligent en totes les malalties inflamatòries Estats a causa de la coneguda i potser la malaltia en general com una espècies en el marc del gènere La inflamació ha portat, ja està clar, per tant, que la El cianur contra totes les malalties és aplicable.
Però no necessàriament d'aquesta manera el cianur d'hidrogen ser un mitjà molt menyspreable dels quals El espasme de totes les malalties de l'ovari: inflamació dels espasmes Capilar vaixells, l'estancament en el espasme de l'abdomen de la vena porta, Espasme del cor, la apoplexia, l'epilèpsia, espasmes del cervell, etc? - La El cianur és també un remei sobirà per la rampa, i el que tot i així es pot demostrar que amb les mans pot captar. A causa de els seus mitjans en el més alt grau la naturalesa expansiva Si ella treu un múscul, o el que sigui en qualitat els altres, especialment després de la costat oposat com el espasme de contracció en el més alt grau; i si dos gossos lluitant per un tros de carn, i un després d'això, l'altra en aquest costat, tendeix a dibuixar, es Suposo que al final el més fort al més feble de la gola complement.
Fins i tot per als metges, per tant, els seus sistemes afectats per Krampfsucht general o la histèria, l'àcid cianhídric ser una panacea, i no hi ha una prova d'alta del geni mateixa que, en cas contrari l'espasme i la inflamació idiosincràsies tenen entre si diàmetre i oposats, l'àcid cianhídric tant d'una forma intel ligent tan magistralment ha sabut de captura, i que s'ha convertit com ells agradable. No sé si tindríem en els primers temps que mai aconseguit fins ara, dues malalties que són tolerades com gos i gat, d'un bol a ser consumit en veu baixa, però la tècnica, avui conèixer millor la naturalesa a la derrota, i quan una malaltia amb les mans i els peus recolzat en un recurs, i per gestos més terribles i Contraccions es veu que no toleren bé va poder. Seria però, per cap metge honest ser dissuadits ella el que un nen entremaliat en aquest crits que se sent en entrar al centre no ha de einzuzwingen medicina, i per tant mostren molt tranquil, que és el mitjà molt ha empassar, en cas contrari no hi hauria cap medicina racional. També serà per i per les pallassades que fa que una malaltia si ha de tenir un mitjà que no considera que, com de costum com afí a la vista, i sobre l'eficàcia la seva curació acull amb satisfacció aquesta.
Però per tornar al cianur, En tercer lloc, també és una important solució per a totes les malalties de obstrucció causada a l'abdomen. Si un sospita, és a dir, que se sentin en aquest pou negre enorme un munt d'impureses segueixen sent, i els tubs remogut pel mateix ser, hauria d'haver tancat, de manera d'enviar un munt de primera resolventes endins, perquè s'estovin, o fins i tot jutjat pel gran Assegurança de gallet d'una vegada per rentar després que abans, perquè és perquè és una vaixella, el flux d'aquesta primera transportats ho ha fet. La res tortuosos, són els purgamenta massa dur tan sovint llavors cal que el cianur, ni l'Hèrcules ser fang a terme l'estable d'Augias de per un corrent d'hidrogen hineinschickt, de manera que el sec d'aquest líquid informa que tot comença a caminar de nou i per posar-se en marxa. Al mateix temps també fa que els vasos limfàtics de nou com una gana, que es mengen tot el que en un curt carronya, que es trobava en l'organisme i cometre faltes.
Per descomptat, en els aspectes esmentats, l'àcid cianhídric Ara ja no és tan important com que una vegada van tenir en èpoques anteriors ser capaços de si ja s'havien conegut, tot i que Tot i així en el aqua laurocerasi vorspukte.
va anar a Stoll i el temps de què es Kampf ' l'abdomen de l'escola infantil de totes les malalties, de la qual aquests després de mama i el cap va créixer i, a continuació, per descomptat, les flors i fruites verinoses sovint només en les institucions superiors. No obstant això, si en aquest moment la majoria s'avergonyeixen de fer que l'estómac per al déu de la ciència, per la qual cosa és encara suficient per secreta o públicament compromès amb la vell costum de mantenir, i el cor i el cervell, ja que només uns pocs sense importància Apèndix o campanes a la panxa de tambor vuitè, que, quan és sacsejada per donar sorolls dissonants, però no s'inverteix el mateix seria capaç de sacsejar. - Així que per això és sempre en el cianur d'hidrogen.
Ara vaig a donar una malalties específiques, encara que, com a qüestió de rutina, en les generalitats anteriors ja ha d'estar inclòs, però, però molt saborosa d'àcid cianhídric Ha adquirit fama.
Aquesta és la primera de la tos ferina, de la qual ara es determina, després de les investigacions de llarg i acurat Saber que van obtenir a partir de l'abdomen, l'únic en virtut d'un cert sentiment simpàtic amb el seu veí, la mama, això pot impartir alguns xocs amistosos o que una irritació inflamatòria vascular en els òrgans respiratoris tenia la culpa, la malaltia, doncs, una cua itis tenir necessari, o que els nervis, i sobretot el nervi dissoluta es veuen afectats, de preferència en el fet que, per tant, la tos ferina en realitat 01:00 probable de les tres malalties es devia.
Cadascuna d'aquestes tres visions és la manera igual i sens dubte irrefutable. Només cal llegir les diverses teràpies, en el qual es presenten, es va trobar que per cada individuals d'aquests símptomes, l'impacte del finançament de les obertures del cos, tot el curs de la malaltia a l'evidència incontrovertible i un Compatibilitat de tipus que un no pot desitjar millor pot, mentre que la falsedat dels altres dos punts de vista és clarament a la vista. Com aquest és ara diferent de cada un, podem per tal de triar quin serà, sempre es prendrà el, la veritat del que sens dubte raonable pot estar més exposats. - El cianur pot ser el camí, no importa quin vista triem, és a l'experiència i el sentit comú raons indica per tant sempre són els mateixos.
De fet, un també troba que el cianur la tos ferina sovint no es cura molt més llargs, com el medi el que estem pel general més poderós en totes les malalties , Però només veure només vuitè, per tant, potser massa heroica, i molt, pot semblar molt estrany, vull dir: la natura. Es pot Després de 6-8 setmanes, un efecte bastant segur del cianur promesa, i que està fent en tot cas, tant com: Bella Donna, L'opi, Hyosciamus, Xina, la valeriana, asafètida, l'almesc, càntirs, Lluentons, etc (i així, amb això em refereixo als altres recursos que Estan encara en l'índex d'una matalàs. MED o Farmacopea és on es pot llegir de l'A a la Z) i l'efecte que tot tan meravellós mostren contra la tos ferina.
Que el cianur i el fibló de la Irritabilitat a la tos catarral ordinària admirablement contundent, es coneix. En realitat, encara que la malaltia té el Hyosciamus al cos, Boca i el metge de l'estómac per visitar al seu torn a la nit i hora en general, sovint, ni per l'assistent, carrascars, acompanyats. No obstant això que ni tan sols pot ajudar, de fet és probable per a un altre gran metge que va enviar per ser capaç de curar totes les malalties perdudes, i vet aquí que el cianur es presenta en una bonica White Rock angeschritten fins i tot guapo.
També en el consum de cianur tals guanyat una excel lent reputació, que la majoria de fet, que estan malalts a causa de que impliquen els beneficis més notables fins a la seva mort necessitat i sentir millora cada dia de la mateixa. Així mateix, es un mitjà primordial en gairebé totes les malalties orgàniques, especialment les el cor, i potser és el més barat que el de la digital.
Estic més ampli en el cianur estat mostrar amb un exemple del prop que el nostre present l'objectiu declarat de la meva punt de la medicina ja està mogut. Si l'àcid cianhídric, tan jove significa tenir un gran Ha guanyat una influència, de manera que podem demanar més dels antics Mitjans per esperar que per i per les malalties de tots els coneguts angeknüpft tenir. Va mostrar, però només un costat de la perfecció, de la medicina tendeix, també haurien de, per contra, cada per curar alguna malaltia per tots els mitjans entendre, i que gairebé s'ha assolit el cim, jo també a través de buscant un exemple per explicar.
Estic en una pèrdua, el que la malaltia hauria seleccionar? - Tots tenen igual dret a ella - m'agradaria no els agrada la injustícia, com em va semblar per restablir. Alguna vegada Ara, tinc el Consbruch estan en el meu dipòsit, com jo suposo. El fornit home de baixa estatura, que la gran Kies, que juntament és (a més dels dos membres del cap del vell jutge Skolopenderwerke, que encara es comporten amb mi, tot el meu collegium medicaments) sens dubte una gran peça sobre les espatlles mirant a un altre costat, la meravella el que encara després de tant de temps que no he arribat a ell, una vegada més amb ell, - em proposo la millor mà en primer lloc: - Escròfula - Bé, perquè té la sort hagués volgut, com servir la escròfula, per exemple.
El primer lloc, permetin-me fer algunes observacions a la qual em Consbruch, perquè ell es troba una altra vegada, dóna lloc, haurien pagar-me una mica de les metes que em obstant això, no contrasenya tindrà de nou a l'ull.
Vostè sosté clínica Consbruch gairebé universalment per un vademècum molt transitable per un metge, no en l' Sublimiora vol fer la demanda més recent. Però el que el va convertir en el La majoria de mata la seva crèdit i té el sentit que molts s'avergonyeixen, per fer front al que tinc és això: que ell encara estava en el procés de jo use una crua expressió, els estudiants, fet a 'boicot Sthenie i comunicats de astènia, i per això no deu, per descomptat, mal Gaudeix en què molts amb un somriure desdenyosa que passa. Brown vol que la medicina del tot les dues cames Per realitzar però no van poder obtenir el dret i va caure CUBE finalment, avançar en un terç, de manera que també es troben en els temps moderns gairebé tot el món per a un animal té tres potes. Ara Brown prohibits des de fa molt temps, i tots els seus seguidors amb ell en el Vuit va explicar, i la gent només necessita un botó o una trena Cafès per veure Descomptes en un abric, de manera que l'home sense pietat trencada en trossos. El medicament té un temps tant brownià ha d'assumir que ella pensa que és una pròpia, a la natura Fundada compte la idiosincràsia, i quan el nen anomenada amb el nom correcte proporciona puja, i no més al respecte vol. Cautelós però els metges saben què fer. El pacient No mercuri o més de consum d'opi, així que ho escric, entre altres coses Els noms de les receptes, i el pacient sempre pren la forma antiga com ell pensa, arribar a preguntar-se què un medicament diferent. És amb el Sthenie i astènia per igual, segueix sent els ingredients principals molts dels nostres nous sistemes, però canviar de nom, tal i tal cosa embolicada que Brown és el herausriecht no són iguals. La nina és un altre nom penjat voltant, i perquè el vestit realitat només va considerar el principal el que sigui, recorda que la gent no pensa que encara els manxes d'edat té, si algun està en ell.
No obstant això, per recuperar el que hem perquè en realitat la Escròfula per a una malaltia? Vostè és una germana de la sífilis, fins i tot després que alguns d'ells un fill de puta. Consisteix en una certa mandra del sistema limfàtic i la Limfàtics, en particular, de la seva maduresa fins al Mar Roig en el camí mentir glàndules conglobierten entrar i no està pensant en el seu descans mantenir, sens dubte pot fer-ho assegut, immòbil, i per tant també molts fons s'utilitzen específicament per fer que les seves potes del darrere. - Pot ser fàcilment fet per analogia amb altres malalties Per concloure que aquest no és l'únic d'explicació, però que per tal de tenir en tot cas, els drets, incloent el contrari es pretén, de manera que realment l'altre no escròfula un sopor, però en una activitat predominant i el domini del sistema limfàtic causa de tots els altres sistemes, la seva codi volen envair i tot el cos i no tenen una glàndula única limfàtics grans va fer. Així també és per a alguns el patiment de la reproducció, resultant en la La escròfula es porta a terme, l'arrel del problema, per altres el fruit, altres una llavor, de la qual va sorgir i es tornen a óssos, en fi, es veu d'això que la malaltia està ja força estat considerada per tots els costats, i estava a l'altra banda de nou molt unilateral. En gairebé totes les altres malalties és un que es travessat per i en gairebé tots els sistemes i òrgans en què es han de tenir el seu domicili social, és realment estrany que en el Escròfula són tan persistents en el sistema limfàtic encara ho és, i puc aquest fenomen veritablement meravellós No s'explica d'una altra manera que crec que és just el fet que un o en altres malalties trobat fins al moment de fer el necessari ha de inventar noves teories, i per tant no va tenir temps de escròfula per venir. Per tant, farà que també mereix la ciència i aviat Clarius llueix Per provar que la escròfula basat en una activitat aclaparadora del sistema arterial, i això, amb símptomes de l'evolució de la malaltia, el tractament exitós en la mateixa mesura, etc mostren, com altres ho han fet qualsevol altra teoria de la malaltia. De tant en tant a continuació, també, probablement, una de les escròfules, la del sistema nerviós de nou a ells, però en el més important, la seva Cicle han passat.
No obstant això, cal esmentar que alguns han 01:00 deus ex machina introduït a la escròfula tenen, per tot el que no és el capabel altres causes immediates s'aplicaran per aconseguir, sé que vull dir l'oxigen. La escròfula es basa en part en l'oxigenació excessiva limfàtics. Vaig a precisar les formes de coneixement sobre aquest Déu ha arribat.
Tots els recursos es poden dividir en quatre classes: oxigen, hidrogen, carboni i nitrogen. La multa Nas dels classificadors no totes les mides molt fàcilment, són els fons en què aquestes substàncies i prevaler, i la química que no ha sens dubte molt que interfereixi o van guanyar els mateixos a la boca al mateix temps, dient: la meva subtil La raó serà sens dubte explorar més capaç que la seva ceràmica Gresols i Retorta, en el qual li serveixi com una eina en la recerca. Al De fet, aquestes persones han de tenir un sentit químic especial, el la resta de nosaltres falta, amb les de castigar a la pròpia química mentides, i, de vegades realment capaç de saber el incomprensible. Té ara en els recursos que ens vanta en contra de la escròfula, una gran quantitat d'hidrogen trobat embolicat, per descomptat, ara nostre cos no pot actuar d'una altra manera que desoxidant. El seu curs conjunt és per tant el següent: En primer lloc, mitjançant el qual llegim en els llibres que engloben els escròfula cura, que ella seria realment capaç de veure en què ja Pot ser que ells són gent treballadora que li va agradar la taula d'estudi parada, sinó que també subsumir que en aquests fons, l'hidrogen preval, - tot i que hi havia diversos antiscrophulosis fins i tot admetre que hi ha mitjans d'oxigen, però, aquests sí que es pot, sempre que es tracta de l'educació de la seva teoria Mentrestant són resums. - També subsumir que aquestes hidrogen Medi només per mitjà del poder desoxidant de l'hidrogen confondre; i així són ells que vénen després d'ells, gent atrevida, aquestes altres una mica perillós, aparentment va enfilar per les escales bastant alegre: o, on els nivells van ser, va baixar d'un salt, estan contents amb la celebració que ara realment la escròfula a un excés L'oxigen al sistema limfàtic s'ha de basar. Atès que, d'altra banda, escrofulosos Els nens sovint no tenen àcid a l'estómac, així que pots veure en aquest La forma de l'anterior en deductivament molt bé implementat Conclusió confirmada també per una inducció completa.
Però ara a la qüestió per si mateixa, és a dir, la cura de la escròfula.
Per ara, la forma en el cos ha de ser adequadament ser escombrat, de manera que la processó dels déus de la curació, que en termes de passeig per trobar el pas lliure. Un ha que dos Broom, un dels quals les escombraries per la porta principal, l'altre de la Escombrat per la porta del darrere. Aquest és el vessament de sang no és encara preparació recomanada de escròfula, mostra com ja alguns tocat abans, que contra les altres malalties fet, nosaltres en la teoria i la cura de la escròfula realment poc són avançats, i jo, bàsicament, un dels exemples més inadequat prendre's com a prova de la meva condemna va ser, més podem suposar que el que és veritable de la escròfula, de les altres malalties d'una forma molt més alts Grau s'aplica. Què malaltia és d'altra banda bé, en el qual un home no sovint aprofitar-se, hauria de deixar sortir el verí, que a tot arreu en el cos, corrent a punt de sembrar el caos? Per cert, vegades si només una part del seu sistema arterial, i deu més del seu sistema venós podria preparar el cos, tindrien més saludables són persones del món. Per què, el metge pot fer només el que era seu, la alliberar l'home de la Erbquelle tots els mals que en contenen és, i la natura farà la seva part, i el bombolleig, l'ebullició, brou de color vermell amb una aigua suau i silenciós, reemplaceu amb el pacient, si estava tan flac abans, llavors densament i del tot Mira més bella i no per la falta corbes que es queixen de les panxells i cuixes.
Un exemple clar de l'excel lent Efecte de la sagnia en els trastorns convulsius, on va ser però fora d'això no acaba de recomanar, puc dir doncs com un testimoni presencial. Un metge molt famós va ser cridat als malalts, els dies un parell de vegades he epilèpsia. El metge va veure al mateix temps que el esperit maligne estava assegut a la sang, i que dejunen una porta oberta perquè pogués córrer cap a fora. Tan aviat com la vena de nou empat, la dona va caure en totes les classes i clòniques espasmes tònics tan sever que mai havien estat abans, i jo que mai han vist una altra cosa. Es va pensar en un moment que era el seu Darrera. El que probablement, va dir el metge amb una auto-expressió Jo estava allà, i observar l'espectacle amb la forma violenta aquest L'atac va ser? Què tan bo va ser que tot i així en el temps la sagnia noms de pila, que infal • liblement més va morir en aquest atac a la dona. Mai oblidaré el rescat d'una vida humana Bled per quedar-se.
- Ahir un amic em va acostar i em va dir m'omple d'alegria, com ell un pacient, que en una febre una mica nerviós parlat massa, perquè els vasos cerebrals han estat massa ple, per un vessament de sang pot tenir en repòs, que ell tot just buf audible. Em vaig recordar d'aquest les següents històries.
El S.. . . . Ciutadans N vaig veure una vegada en la seva Espiral alguns bri d'herba créixer. Aquest té ara la La propietat no es disputa que va causar, va decidir es pot menjar a través de la butlla de la ciutat. Ells posen la mateixa Corda al voltant del seu coll, i amb gran esforç, malgrat les seves moltes Rugit, va ser remolcat fins a la torre. Quan estava a dalt, ell va ser molt quiet i es va mossegar la llengua lluny. Molt S.. . . . per sota del es va aixecar i va mirar, va aplaudir i va cridar en veu alta ara: veure què tan bé o que li agrada, fins on s'estén fins i tot la llengua fora d'ell! S'ha elaborat curs de nou.
Avui el meu amic va tornar i va dir amb una problemàtica Expressió, el seu pacient havia mort, tot i la sagnia d'ahir, i el Sangoneres, que havia encara el deixa carro, però ell volia una altra vegada han estat més audaç, i deixant a més sang i s'havia vist el bé que ho aconseguiria. Bé, la escròfula pot ser sempre armat contra el forrellat, i ell mai arribarà a ells, i qui sap si encara s'estan executant al voltant de tant nens escrofulosos . Vegeu Ara que Hr. Consbruch la preparació indicada la escròfula, Ell diu: "Alguns dels més importants per posar remei a la escròfula ara es determini. "
Els pares, les seves esperances enfadat amb els seus fills Els caps i els ulls degoteig i ventres de gruix i dels ganglis al coll són, llegir aquestes poques paraules, la comparació posterior amb ell, i la seva consolar aniràs d'aquí. Consbruch planteja només als més importants Els fons de, i esgotat gairebé tots els matèria mèdica; Ara prengui les altres importants i menys importants Els mitjans per a aquest fi, no el Consbruch esmentat, ara veiem el que la riquesa infinita d'eines que tenen dret a competir escròfula; i si aquesta malaltia en els temps moderns, però, tan increïblement desenfrenada augmenta, això probablement només es mouen perquè la reacció l'acció és sempre la mateixa, i l'efecte de la nostra esplèndida Antiscrophulosa per tant, una resistència corresponent de la escròfula, en general, causes. Vist des d'aquest punt superior ha de l'agreujament de la escròfula pel nostre únic mitjà parlar més de la seva eficàcia, i jo, de fet, demostrar d'aquesta manera el favorit mateixa.
La llista dels especificats Consbruch alguns mitjans més importants és la següent:
Jalapa, àloe, ruibarbre, Antimonialia, Mercarialia, àcid clorhídric i àcid clorhídric Schwererde calç, sucs frescos, herbes, sals alcalines fix i el volàtil, juntament amb una esponja i sabó cremada, significa terra i l'absorció de Gummiresinen, Huflattig, l'enfortiment, manera astringent i amarg MartialiaAromàtics i despertar Medi Narcòtics.
Considerem que el bon home, fins a cert punt només la seva promesa a nosaltres amb algunes de les més importants antiscrophulosis de donar a conèixer que atendre, i quan cada un les paraules laudatòries pocs Testimoni ANLKL, el mateix ha de zusammenschachteln en famílies senceres, cada un dels que al seu torn conté un nombre gairebé infinit de recursos. Aquests són, a més dels fons malversats la Consbruch té una enorme quantitat externaLa qual cosa, juntament amb el internis fi d'adaptar el escròfula entre dos focs, així composita, mateix temps que la cadena o bales disparades granades contra la malaltia ser, i quan són molt arriba a l'estómac, després a tots Cantonades i desembragar extrems, i així en la escròfula os, pell, Els nervis i els vasos sanguinis matar a la vegada.
En resum, el metge només ha d'entrar en una farmàcia, i prendre la millor pistola de primera, pot estar segur que Ell és un eficaç antiscrophulosum durarà. Si una causa però alguns mitjans de preferència s'aplica a altres, però, com ara antimonialia, Això es deu, en efecte, es limita a per la moda aquí, i puc dir, simplement per qualsevol altre mitjà he vist els efectes excel lent. El Jodin, aquesta recent nen nascut de la embarassades alguna vegada matèria mèdica, També ha la seva inclusió en la comunitat de cristians en virtut d'altres productes legals Pate una bonica regals antiscrophulosa virtus Obtenir i si creix amb aquest lliures, pot potser un dia més tard fer negocis amb ell molt respectable.
Crec que els exemples donats n'hi ha prou per demostrar el poc que en la teràpia i matalàs. mèdica cal fer és els van abandonar a la seva més alta perfecció portar. Al mateix temps, però també es podran veure en aquesta el difícil que ampli estudi d'aquestes ciències, degut al seu sorprenent i encara creixent riquesa i tots els seus anys en un major grau ha de ser. He arribat a un pensament molt feliç, superar aquesta dificultat. En la recent creació de la nostra Els llibres de text havia de créixer tots aquests anys i últim volum ia no ser llegit, després de la meva organització, és el llibre de text ser la més prima, més que la ciència és cada vegada més gran en la riquesa, i finalment, quan ha arribat al seu moment àlgid en una o dues línies . Combinar Imagineu el que un gran avantatge quan s'estudien amb el nombre de victòries amb facilitat, i on més a una biblioteca llegir, es troba en unes poques línies contenen fins pot. Per tant, em prometo a la meva empresa i un excel lent Èxit. No vaig a ser una propera vegada matèria mèdica Què pot emetre en què no enumerar tots els mitjans que les malalties es cura, sinó únicament les que no es curen, no designat i crec que fins ara en una cinta molt fina igual que molt a dir altres que el greix en molts. Aquest petit volum es tornen més primes de cada nou número, per qualsevol mig després i aprèn a curar diverses malalties. El mateix curs també es polítiques sobre el tractament, i més tard, perquè totes les ciències individual completa una cinta que és més, s'uneixen en un. Finalment, el títol, encara que també utilitzen aquest per un procediment anàleg Short'm inclinats a anar a ser més llarg de la planta, el matalàs. med s'uneixen i la teràpia en una pàgina, i el meu exercici en la següent figura, ara en la seva essència cap canvi més patiran més.
Portada:
Biblioteques de tot el matèria mèdica i
El tractament de Mises D.
Membres de societats científiques, a menys que tal i tal.
El treball en si és ara res més que les dues contenen tocat ja per sobre de les fórmules. Matèria mèdica. Cada Central cura totes les malalties. Teràpia. Cada malaltia és per tots Mitjans curat.
Tan fresc, els seus metges, segueix amb força és a dir, amb tanta felicitat sense igual via, i el medicament després d'una dècades no pot ser més perfecta. La meva feina vostè serà capaç de servir com un termòmetre real del seu progrés. És d'esperar que aviat estarà en el damunt de zero, i seu llavors en lloc d'una fluctuació de les ones agitades una ciència sòlida guany, on es pot caminar a través de peus secs.
En segon lloc de la peça.
L'estat natural de les primeres mostra mèdica en molt gran mesura, entre d'altres és que tots els medicaments El cru s'aplicaria: l'arrel, ja que va ser treta de la terra, el suc espremut de nou, va prendre la flor o l'herba fresca. Atès que la medicina era un art, va aprendre a veure millor. No només es va prendre el principi bella d'Horacio, Decimum prematura en anyAmb el matèria mèdica d'ample, i té És veritat que cap arran de la sol.licitud no valor, almenys un any en Caixa es troba, però cuinar, estofar, pökelt i Zuckert syrupt també cada medicament també va enviar una, com la més perfecta Cuinar amb els seus objectes, només pot fer front, i en un lloc ple d'art medicina preparada, no ha ni un real dels components actius herauszuschmecken quan, després de la de gota haut plats preparats. Les drogues, com pot créixer la natura, Té encara curanderos, que el menyspreu de tots els savis doctors i fer que el càstig en llocs més alts digna.
El que no van passar pel lloc d'aliments de Medicina , I en el purgatori de la naturalesa de la seva individualitat tradicionals pot llançar, acaba de presentar ja sigui la taula del pacient. En símbols la gent gran semblen haver endevinat aquest fosc gran veritat el conjunt de la nostra salvació ara en l'art etc conquerir i va elogiar Per tant, la mòmia com el millor remei per. El que no ha de mòmia es manca de valor com un remei. No en què viuen Planta, però, en el seu canal sec, zermörselten una per a buscar la caiguda de l'arrel de fuga de la nova vida Són les forces i d'enverinar la ment rosegar cuc. Tot el que l' La naturalesa ha fet un únic recurs ha destil lada o chemisiert ser abans de que l'art és útil per als seus fins, i la farmàcia del doctor ha de fer res més que el que la farmàcia La naturalesa ha fet fora a perdre els mitjans de partir i just en el perquè el formulari per que, no obstant, sovint el major esforç i ha d'aplicar les solucions més enginyoses. Naturam furca Expelled, redibit men usque. De fet, la comunitat mèdica té una, i perquè el tenidor no anar sol, així que agafa un altre ganivet i el morter i el gresol i la retorta i l'aigua i el foc, en definitiva, tots els possibles armes, que només poden fer-se amb l'ajuda, així que l'esperit impur de la força de la natura a la fi dels recursos sortir, i l'efecte pur d'art ja no s'interposen en el camí. Jo no sap el que la gent pensa que la demanda allà, s'han d'aplicar els fons com la natura ens dóna, tot i que l'única poc excèntric, són el lloc per una cosa així com Rousseau en una classe seria que hagués vist millor si tornéssim a pells d'animals s'han anat i es menja aglans primes. L'estat ens posa en la natura, però la veritat és sempre el més miserable, donar-li a la llauna. Com serà d'una altra manera? La naturalesa ha fet mai perquè sigui el seu negoci a qualsevol Rezeptierkunst Universitat o els primers conceptes bàsics d'una química farmacèutica o alguna cosa altres afecten a continuació, guardar oïda. Ara em pregunto com van a per a les mescles portant formes en què el bon Zusammenmischung de constituentibus, corrigentibus, adjuvantibus, Etc i el corrigentibus i adjuvantibus l' corrigentium i adjuvantium i immediatament prendre el seu lloc? Nu com va fer el seu ventre gran venir, que ens van a tornar els diners, i deixa en mans dels nostres La preocupació, que es vesteixen amb roba decent. Si es coneix la naturalesa hauria el que es necessita, sens dubte el lloc la llimona amb àcid cítric i àcid màlic per als nostres febre biliosa a omplir amb una bonica Ertractsolution d'acord a les receptes R Tarax Extr. gram. aa Zjj pastís. pastís. 3SS. Aqu. la font. 3V plena, i Salmi de la bateria Liquirizienbaume pot créixer, però com es veu que ni tan sols el més lleuger Recepta prudent barreja d'entendre. Un mètode és l'únic bo mai res, és massa forta o massa feble a mossegar o ratllades a la solució o l'obstrucció, massa dolç o massa àcida, i en un compost de conformitat amb les regles de l'art La medicina ha, per tant, tots els mitjans un cop més només tenen un mitjà de que els seus defectes es cura abans que sigui per curar les nostres malalties s'atreveixen, igual que en una forma anàloga, cada metge de nou al seu metge han de posseir, perquè pogués ser saludable per a la curació dels altres. Si Però la naturalesa com mescles també molt bonic, pols i Les píndoles, que amb una més que els estudis del mil.lenni han portat, seria capaç de produir, sóc de la L'excel • lència de la nostra medicina tan convençut que crec volarien sobre la naturalesa de nou, i si l'arbre de pebre en comptes de grans de pebre, per exemple, les píndoles Gripau MD, reumàtics, fel taurins, cautxú, amoníac. va aixecar, i la lliura de nou fins amb altres una mitja dotzena de materials compostos de fins a mitjans per a formar una massa nova píndola, per ara és sí sentit transcendent, i compon una nova composita Compositis i una altra d'això, i així que va per al final d'alguna ampolla de medicina 01:00 Microcosmus gairebé tota una farmàcia, i si un Anaxàgores"El caos regal del seu homoeomeries, de manera que tenen com una ampolla sens dubte la imatge alleranschaulichste que donen, pel mineral petita, vegetal i animal Les partícules flotants per aquí combinar entre si, la terra, a continuació, utilitzant la seva mateixa gravetat que els embornals de terra, etc Ha de ser divertit el que a vegades per a l'espectacle entre els diferents fons en els una gàbia per a ser inclosos, poden sorgir, i desig Jo només una cara pròpia química, pot veure la realitat. Cal voltant, com si tots els possibles Els animals junts en un Galpón tancat, que després iniciar un altre, Katzbalger a ell, i es devoren els uns als altres fins al final només els més forts es va mantenir. Sí aquests acudits fa el tractament, la Natura, no ha portat una sola acudits tan bons.
És cert que encara falta molt les nostres farmàcies la seva veritable perfecció. Els recursos estan compostos preparats sense cap tipus de sistema en particular i l'ordre. Podrien simplement ajudar a tots els nostres metges manera molt avantatjosa. El farmacèutic ha de tenir tots els mitjans econòmics de manera individual, com quan un agricultor o bé una persona ignorant per exemple, un simple te de valeriana exigit o camamilla per als còlics, - perquè els metges No seria necessari - que sempre es barregen dos, tres, quatre fons, al costat, perquè finalment totes aquestes composita un metge important, un Compositissimum postura que tots els mitjans a nuce conté, i que tant en pols i pastilles Mixturform ha d'haver estat de peu allà. L'avantatge d'aquest òrgan seria no baixa. Amb quina freqüència no passa que un metge en una malaltia Els símptomes de gairebé totes les malalties vist, i quin temps i paper a vegades no cal desaprofitar, per a cada símptoma també els mitjans per compartir la recepta, de manera que escriu la mateixa manera i durant una dotzena, que, no obstant, quan ens fixem en el composita, Volia entrar a les nostres receptes, el pensament de tall, en general no volen rics, amb un nom sobre, i sí, el pacient és un home ric, perquè el metge pot d'entrada de la malaltia per a tots possibles casos, la píndola de tipus universal, i el seu ús continuar a través de tot el curs de la malaltia pot ser, que és un molt mètode senzill i pràctic per donar a la curació, i fins i tot una bona despertar el perjudici en el pacient, que, quan es tracta d'un Medicina ofereix cures, creu que el metge deu a la naturalesa de la malaltia han tingut bastant. El pacient segueix va morir accidentalment, Llavors el metge pot distingir el bé arronsant les espatlles: Ajuda l'art s'havia esgotat, un terme que ara abusen sovint és el metge té la intenció de justificar, ja que sovint no gaire més de la meitat dels fons que hi ha en els respectius La malaltia es va utilitzar, i potser més de la meitat d'ametlla 01:00 tenir un temps, mentre que la malaltia no podria resistir podrà, si ell la va empènyer amb tota la farmàcia un cop al cos seria.
D'altra banda, seria massa Expressar el desig que els metges poden curar pla per a més va durar. Prenguem, per exemple, la gota i la hipocondria. Com un altre desordenat Aquí es donen els mitjans. És cert que en general aquests Les malalties no són descuidats: el pacient generalment es per i amb tots els mitjans que hi ha a la nostra tresoreria, i perquè d'altra manera no passar, en general una bona porció junts; Però tot això succeeix sense una norma específica. El metge ha de aquí per fer un pla de curació sòlids, que va seguir a través de tota la malaltia i evitar la repetició, els fons en règim d'alfabets donar o després de la sèrie que les llaunes es troben a la farmàcia; sempre pot saber què agent ja drangewesen, i el La malaltia pot passar per el seu curs normal. Ara va El pacient acudeix a algun mitjà pel sol fet de la veritat Metge a les seves nombroses botigues encara no és igual a tots els Els recursos poden recordar. Jo no sóc tan vanitós per modificar la proposta com a part essencial millorar el nostre despesa mèdica actual a voler, però ell ha de L'exercici pot ser el mateix que és ara, més sistemàtic . Realitza Tanmateix, és cert que parlar en els temps moderns, excel lent Els metges molt alt i fort oposició a la combinació de molts Centre turístic i per la senzillesa del mètode de curació. Però hem de mentre que la relativitat dels termes i senzillesa tant a la parada ; Portar i que podria passar a vegades quan un enganyar els simples Receptes i Kurpläne aquests doctors van veure que ell intenta de nou va sentir en contra de la combinació de molts recursos i la Conduir voltant en el pla de curació, que fins i tot els metges més distingits nostre temps no seria lliure per sortir.
Un avantatge important de la part frontal més recent de la vella medicina també en els seus extractes i l'aigua extreta. Els primers es l'art de la medicina gairebé el mateix que l'art de cuinar el sucre i el xarop. És a dir, aquestes dues arts contrari també s'han oposat Propòsits, l'art de cuinar per a produir el major gust possible dels aliments, el que és just de sucre i el xarop, l'art de la medicina, però, el metge degustació tan horriblement creat, ja que només és possible; el que és així fins i tot en la vida ordinària com el criteri de veure la medicina. Aquests s'utilitzen ara principalment els extractes. La naturalesa té en el seu exhibició dins de la botiga de qualsevol substància que pugui ser necessària per al reconeixement mèdic Übelgeschmack posseeix, també, no és més que una preferència art. Serà una vegada més, observi el beneficiós del sensible, home culte dels animals salvatges i la ruda que, només has de seguir els instints cecs de la natura, i quan estan malalts, simplement prengui el suplement, incloent inclinació irresistible i Gana, exhorta. Va prendre la comprensió dels punts de vista cap avall La gent a descobrir el poder curatiu de cert en allò del que un gairebé insuperables La repugnància ens remet a adonar-se que un dels pobres, refrigeri per al pacient assedegat que requereix una esponja amb vinagre, havia impregnat amb rics absenta. És cert, si el El pacient es troba atrapat entre dos mals, la fantasmal La mort, d'una banda, i l'ampolla de medicina amarga de l'altra, Sovint es diu a si mateix, triar el mal menor, i posa en són els esquelets en els seus braços abans que ell estremiment menys. Però això requereix que després de tot, la gravetat de la medicina, i això no pot ser d'altra manera. Si eina de la medicina en una tortura per al paladar, és de tota manera just que una de les parts, que va pecar afegit, també seran castigats. La medicina és una cua, que per suposat el nen fa mal, però també la mala costum de treure d'ell, i si un creu Wilder, Un recurs ha de ser una cosa meravellosa per al pacient wohltue i de seguida el va deixar sentir alleujament ara demostra que per termes tan maldestres que no era la menor de Cultura tenir. D'aquesta manera, l'essència principal de la medicina en general per els metges en el mateix Übelgeschmack s'estableix, i molt se segueix del fet que si un metge un metge vol establir, no només per tenir un propòsit específic - Prescriure medicaments ha, però, qualsevol metge - en general compon d'una porció extractes tal barreja és la el pacient i no la igualtat de a Secretum locum Gossos, ja que només s'executa a través del filtre, a continuació, el seu cos podria ser. En una medicament tal, que per totes les condicions empíriques d'una malaltia ja que es van extreure, un ha de ser capaç de reconèixer la seva essència pura, en tot cas. És que no escatimin els extractes a la bastant gust la medicina adequada, i fins i tot alguns agradables produir medicaments fosc color negrós, que en si mateix poden convergir per fer la boca aigua. Ells són els diaris Pa de la vida del pacient que ell, com aquesta tot, per la qual cosa al llarg de la malaltia no ha de ser cansat, i portar amb qualsevol altra malaltia, l'alimentació, de la qual efectivament es ha de tenir cura sola, si no una altra cosa és tenir un màxim barrejat amb una mica de sal. Aquest consum immoderat ja que té també és necessari, l'anomenada LEVIOR ExtracteDels quals discutit aquí no és només posar una planta, perquè sens dubte seria el Taraxacum i Triticum repens perquè fa temps eradicades, però tots té un munt Les males herbes en el jardí al costat de la carretera i portat a, potser, al que per a restringir progressivament la seva propagació i evitar al mateix temps, que mai li faltava dels extractes dels materials. - També l'han l'aigua que s'extreu el seu valor peculiar. Part perfum la seva medicina, la seva gent, com amb mal alè amb freqüència molt necessària, en part, són com una mena de paper timbrat per ser considerat, en la medicina, a causa del augment de Revenue, matriculats ha de ser, i que duraria potser del comú Estan en condicions els mateixos serveis, però certament no és el farmacèutic.
Fixa't bé, tots aquests avantatges, que ara dels nostres medicaments s'han presumeix s'apliquen només vàlid per al Hipòcrates, l'estalvi només. Però "estima el món, el radiant a ennegrir, i treure el sublim en el "pols, i ha fins i tot per l'època més recent, una sàtira sobre aquest infame divina Sistema de producció, em refereixo al sistema Hahnemannians. En realitat, Crec que no gaire sovint la tendència de la mateixa. És en general, sí, que Hahnemann no va caure al cap com perquè un pot creure que realment diferència al seu sistema de debò. No, és una guineu, el simple dret a una picant vol tirar de la nostra medicina així perquè la sàtira és ara més ben pagats És una veritat greu, i pot ser que tingui raó a la màniga Per riure en veure com es posa en marxa des de tots els costats d'ell, quan ell ho va dir tot tan seriosament, com ell diu, i així com altres La pedra i os juro a la veritat d'ella, com el seu Swift sens dubte hagués rigut de bona gana, ho faria si ell estava amb moltes raons físiques i filosòfiques, ha tractat de demostrar que la seva Liliput i Brobdignacker no podrien existir, i altres encara a la seva autoritat a través dels viatges més dolorosa després dels seus països havien tret. Com ja he dit, cal Hahnemann interminable diversió. Hipòcrates, són persones de aprenentatge integral, la cura de les opinions racionals, els seus Suficiència en la dosi mitjana i per estar passant Casos combinats. Tal República platònica metges preveu la burletes a un altre per la gent que rationis i intellectus experts en planificació permetre que una sola vegada sensus hem vist i sentit els símptomes, l'olfacte, sentir i el gust, i no d'una altra manera tres per comptar necessaris si no són tan grans Quantitat símptomes hauria d'incloure: l'addició dels coneixements previs que necessiten res més que per llegir correctament, per tal de Hahnemann Bíblia busquen en els casos esdevinguts en aquest Estat; idioma només el concepte alemany han necessitat el doctorat en J. insistint que tot i els símptomes va compondre el mitjà més senzill o entrar a la curació i no a la gent sense recursos, com l'infinitament petit tant com res, i encara ho fan les cures més meravellosa, perquè el poble de metges van saber, racional, de Hipòcrates munts de córrer i curar les malalties en quatre setmanes, pel qual aquests molts anys per a res enfrontat. En veritat, la sàtira hauria no es pot escriure bast com arribin a existir, és, pel que és molt just que un home de sàtira al L'exili ha caçat. També executar alguns dels seus alumnes més distingits tot entre nosaltres, així que si això passa en altres bromistes que millor de si, bromes sarcàstiques, fins i tot després que es retiren, sempre que circulen per un temps, i com broma satírica com espurnes, que Hahnemann vol fer la nostra medicina i la medicina sigui ridícul, en cert sentit, els estudiants que ho va fer veure.
Els farmacèutics també poden ser al Hahnemann acudits un veritable xoc per a la conducció en el cos, que és al mateix temps, oh bé en la nostra medicina actual és que un no té per què l'han poden tenir el mateix fundador de la primera i farmacèutics Doctor s'han unit en una sola persona. Igual que el perruquer en el moment aquest desastre famosos, com el venerable cap de la La gent que li va donar el prestigi únic i veritable es va trencar, es de córrer sense pa, zurückwünschend el moment de la Medicina d'or antic, mai guanyar el sistema de Hahnemann les de guanyar. Ja, Hahnemannians burlen del farmacèutic en tots els sentits, i des d'un que sens dubte esperen, a les olles d'aquest últim la seva Mitjans per cuinar, així que ells escriguin en les receptes de pastissos, com les següents: R. Oxymell. simple. 3JJ. crema de pastís. grvi. M. f. pulvis. Per descomptat, pot ser una tasca amarga per al farmacèutic, per convertir-lo en una pols i això passa pel treball descuidadament ell. En una altra ocasió li molesten en la forma en què una Barreja, amb el farmacèutic pensa que almenys 3-4 dracmes resoldre extracte a, 3 Gran extr. Taraxaci deixi actuar (no res Ficta) I, probablement, amb un aire com es temia elles per enverinar als malalts. En veritat, el sistema treu una més aviat tenir una epidèmia de febre biliosa entre els farmacèutics. Però no tenen res a témer. Les veritats del nostre present Medicina tenen arrels profundes mil roures, el màxim un terratrèmol que agita tot el terreny, però no el riure pot sacsejar a un comodí. El metge, un farmacèutic, químic, totes són de fet tan bé a la nostra medicina, hem pel que renunciar, perquè potser una sola persona, vull dir els malalts, és dolent? Qui és tan poc raonable demanar a això? La nostra medicina és de per si sempre multiplicar el capital. Quants metges poc abans podia viure, ara que la medicina han portat a aquesta alta cimera és trobar legions de metges el pa en l'atenció de la malaltia. Vostè només ha d'anar endavant, valent a terme per curar l'assumpte, i el fons s'incrementarà encara més, i si l'art diví s'incrementarà en el més alt llavors esperem que el món és un hospital on el metge autocràtics caminant, i la casa de menjars en general la farmàcia, i l'altre serà mort en comptes de Totenuhr un pot de medicina a les mans, de manera que se sap quan l'última hora a la mà.
En tercer lloc de la peça.
Sembla estrany, però per què només en el nostre Temps de l'estudi de la medicina en una relació de tot el que davant d'altres grau en Ciències en excés a ser extens. És però necessari per a la nostra cultura progressiva junts. Veiem cada vegada més, quina és la veritable ciència de la vida, i així a lluitar per ells encara més universal. Una professió sencera ha més estretament relacionats amb la medicina real. Cada barber ara és una preparació per als alumnes futurs metges; i com diu el refrany: deixa que el diable en un cabell entendre, i t'ha completament, de manera que necessita ara només un dels barber Les persones que empacar la barba, i aviat es buscarà el seu cos. En realitat, el barber molt més digne que una preparació l'escola secundària, ho és també, ja que ara té la reputació, ara en general comprendre i adoptar el metge escoles secundàries temps, però requereixen és que es va assabentar de sis anys en una barberia. Com es un amb la disciplina estricta escola i el moviment incontrolat d'Amèrica Brocken el dret comú en la llengua i la pràctica associada Pli escapar, però que pertanyen a les principals necessitats del metge, i certament no és millor que es pugui aprendre en una barberia. Per tant, es pot veure, també, que el metge que en el segon a seus estudis preparats digne, sempre deu vegades més i més Pràctica aconsegueix quan un altre, que com un savi de l'escola va arribar a la universitat, així que els que tenen el costum ia la possibilitat d'impugnar la pràctica les seves despeses de matrícula. Amb quina freqüència es reuneix Tampoc va saber que els metges, quan comencen a , Els temps de curat, tot just dues i tres han vist una vena, el van colpejar i tant tindria por d'atacar l'instrument per com un home salvatge, l'arma de la Unió Europea. Per aquesta sola raó ha de ser el que ha estat el barber, la família, aquest instrument seu ganivet de pa és preferible el savi doctor. Aquest ús és ja seu aprenentatge sovint res. Molts són massa maldestres, que per portar l'home, i si l'estat- amputator la barba, comença just escoltar a una universitat en l'anatomia, la seva ex client diu que ell ja sabia les malalties perilloses esternoclidomastoïdal i coracobrachioideus per curar, a continuació, pot oposar-se a aquest lumen, La Llatina, com l'aigua els fluxos de la boca, l'escola va aprendre a vegades els metges bastant ignorants lloc, només parlen alemany i alemany per curar malalties a semblen.
Se'm porta a això, heus aquí algunes regles general ensenyarà com el metge, i sobretot els joves en L'admissió a comportar en la seva pràctica, té el excel lent de la vida Mestres són abstraccions, i per tant probablement en un panegíric d'un lloc pot trobar.
El primer que té a veure a un estudiant si ell comença a Per obtenir la pràctica, és que ell Haines seves cabres en un racó presenta, o una nova arribada Vulpecula un regal per i el converteix en un bastó a la mà porta, pel que és, si Ell vol fer no gaire fi, poden confiar en peu, però just darrere d'ell triomfa en l'aire. Quan ell anava davant en el simple La Garganta, embolicar una bufanda al voltant d'ara, i la faldilla es pot Va penjar mitjana vara de llarg, en fi, treu el vell Adam totalment fora, i va una nova fase de pupa. També el pas i pudor canvi, ha d'acceptar la primera una certa pressa, com si un no es podia fer, aquest últim un je ne sais quoiEl que no es pot descriure, però el que l'expert com un signe patognomònic, el metge, i sobretot els joves, de la importància del seu treball és encara impregnada en la seva totalitat, immediatament pot esbrinar-ho. Si ho per ara en el camí i pregunta: On és la pressa? - Així que ha de dir simplement: la pràctica! Pràctica! i es mou ràpidament, o fer com molta impressió: ell segueix sent un mitjà de peu hores i li va dir a l'entrevistador, com s'ha de convocar cada minut, només per als seus pacients per desplaçar-se. Jo aconsellaria a tothom ara que en un practicants antics li prendria hores o menys dur abans de el mirall, va exercir el dret de arronsar d'espatlles i que seria Produir aire que ha exigit al metge tots els dies, els joves particularment greu per a la sortida, aquest últim en el començament de la malaltia. L'art més gran, però ha en el moment de Pulsfühlens . Mostra En l'aire, que ell assumeix és, la felicitat de la seva pràctica . Pengeu Amb una mirada seriosa, fixa, que han de romandre allà quan si només es va apartar el vel de la malaltia i els seus més íntims isishaften Secrets obriria davant seu. L'examen del pacient ha de que, si ja ha adquirit certa reputació, fer, com si ja Feia olor de la porta tota la malaltia havia, i només d'entrada perquè els pacients portadors de preguntes, però d'altra banda ha de, com quan no sap el que ha de fer realment, un perdó L'incompliment en els metges joves, un curs patològic de tots els passar per les parts de la pacient, i no importa si el pacient Mal de cap, que ell a l'ungla del dit petit del peu pregunta, i el pacient no admirava el metge, a la qual totes les relacions i Simpaties dels membres són importants. En el diagnòstic, el metge ha ser sòlida i segura, és a dir, ell ha al mateix temps dels símptomes el nom de la malaltia, detectar, i aquest s'establirà per a aquesta recepta. La previsió, que posa a la pacient deu, en una hipotètica Sentència seran redactats, i aquí el metge ha sobretot la seva relació amb el rei de tots els metges, la Pítia Apolo registre, per les seves declaracions que en alguns oracles Té sentit només. Tot el que succeeix en la malaltia, el metge ha d'haver previst des de l'inici mateix de la mateixa, i que també permet als pacients el dia que va passar, no amagar. La mort del pacient, que era incurable, i un àngel li rescat pot, fins i tot sense la medicina que ja havia mort.
Molt va ser el metge que tingui cura de no tots els pacients en el tractament d'una pinta per afaitar-se, però té correctament ser identificat. pacients rics, que té per hora de l'esmorzar a visitar per veure el que els prescriuen per al nou dia i ha de donar-los un metge de capçalera per als esmorzars, que ell Aprofito aquesta oportunitat per gaudir, però també per fer un plaer que envien cada any en un altre bany. els pacients pobres que necessita pel fet que la seva malaltia no li importa molt a tots poques vegades Qui pot assegurar que visiti un medicament que és suficient en el temps, prescriure. Pot la malaltia, però suau, no té el pacient que es posen difícils, el que ajuda llavors a vegades, que això no torni fulles.
Aquestes normes podrien ser ser moltes; Només volia afegir alguns canvis en el seu camí, i finalment ara una mica més excel lent diagnòstic i les indicacions seure. No se m'acut, sinó dues històries que recordo he llegit en els papers públics, i cada un dels quals només podria fer fins i tot un panegíric tan perfecta en aquest sentit, Em preu de la meva intervenció no és digne de decidir pot sentir com si em vaig asseure sense alteracions, i per tant aquest últim exemplar dels continguts més rics que qualsevol altre anterior.
"En un hospital de gran ciutat va morir en un pacient. Els metges que l'havia tractat amb gran cura, va dir, antelació, el que mostraria l'autòpsia de qualsevol part del cos. L'autòpsia va ser realitzada, i els metges van descobrir que el seu diagnòstic fins al més mínim particularitats confirmades. No obstant això va revelar que busquen, que un per accident un molt diferent i en un totalment diferents malalties havia dissecat el cadàver, que en el diagnòstic de l'afecció: el cadàver es va fer realitat. "
Si aquesta situació és el diagnòstic en un cadàver equivocat confirmar tan bonic, què bonic que hauria de no han confirmat fins a arribar a la canal dret tingut, i aquesta història és sens dubte la prova més clara que un metge mai pot estar malament amb tanta facilitat en el seu diagnòstic i és un fet que la certesa, la seguretat de Medicina s'eleva per sobre de tot dubte.
Per cert, no és d'estranyar que ara en el diagnòstic fins al moment ve. Ara sabem a través de tots els sentits inculcar aquesta ciència al metge, sense el seu únic tracta d'un llit d'hospital. No és suficient que les malalties, que vostè pot aconseguir, en l'alcohol i prendre Lackfirniß estableix, llavors el pinto fos tan bé ara que tot el món és perfecte Foto de la llauna en el sentit més estricte de la paraula rebre. En particular és la més fer amb les malalties dels ulls, i en una dissertació, que tindrà un aspecte respectable, se li sol també una corrosió Estómac o l'esòfag, una lluna del panxell, un tumor ossi o similars s'assignen a la mateixa en la naturalesa després adonar-se de nou, si Recentment he retrats molt agradable de wohlgetroffene la febre groga i negre Blatter vist. Certament, algú ja ha efectuats en el pla d'emetre una patologia amb gravats, en la qual cada que descriu la malaltia ha mostrat a mida natural ha. Funciona bé fins i tot després de posar la malaltia en la música, i mirant a través d'ells abzulauschen Hörröhre les seves notes, de manera que que expressen a l'hora una vegada a través de notes i pot tocar el piano és. També s'ha proposat presentada, el sabor i olor fantasmes per les malalties per a la fabricació d'agents químics, i no hi ha llavors res més que això encara esculpir la pedra per tal de tenir una mica de tacte. En resum, una envoltada per tot arreu amb la malaltia fins el diagnòstic Les xarxes que poden lliscar a través d'ja no és segur és. Però l'altra història!
"En un hospital de Londres va ser un pacient que patia d'ambdós peus. L'altre va ser declarat els metges a la consulta per irremeiablement, i ha encarregat al designat metges residents, per reemplaçar-lo, l'altre peu, però encara espera d'obtenir. L'amputació es va dur a terme malentès al peu menys danyat, i per reduir efectivament convaleció condemnat després d'un parell de setmanes. "
La veritable clau d'aquesta història va ser Només un amic a qui li va comunicar la mateixa. És clar, va dir, seria curava als malalts, no a peu quan el so no es reemplaça hauria estat. L'amputació es mostra a continuació, aquí, a tal grau que realitza, fins i tot en les cames al costat, més sa, la curació dels malalts en realitat podria aconseguir-ho. Si fabula vera, Jocs del full de públic afegit a la història. És de fet difícilment creïble que un home és a aquest grau podria portar les arts. Però realment hauria de continuar amb el Exemple de fer, i sempre reemplaçar l'os sa, de manera que els malalts podia ser saludable.

No hay comentarios: